středa 21. října 2015

Obrazem: Můj podzim.

S každým dalším rokem mám podzim radši.

Mé reálné a těhotné  před rokem aneb pauza od drhnutí a zabydlování nového hnízda.

Miluju ty teplé, lichotivé barvy zvoucí tak akorát k zachumlání. Lehce mě omámí vůně listí, čerstvě nasekaného dřeva, kaštanů a jídla v kuchyni. Nechávám prýštit studený vítr o mou tvář. A vychutnávám si to...

..romanticky laděný piknik..

..pikantní kafe s podzimním přízviskem "pumpkin"..

..roztomilé návštevy u babičky..

..poklidné večery s knihou u krbu..


..prostě pohodu.

Ve skutečnosti - asi jak tušíte - to tak uplně nevypadá :-D

Na piknik na kopci se západem slunce můžeme kvůli spánkovému režimu našeho juniora, počasí a polabské nížině rovnou zapomenout... 

Cosi na způsob "pumpkin extra cozy coffee" piju, ale rozhodně to nevypadá tak božsky a podzimně jako bych si dovedla představit. Spíš mi během rána, kdy mezi ládováním pračky, uklízením pyžama a utíráním přesnídávky z Prďovy brady to tekuté "cosi" vystydne, že už je pak skoro jedno, jestli to bylo pumpkin nebo nikoliv.

Návštěvy u pozoruhodné babičky se konají, ale kvůli právě probíhající separační krizi jsem si nemohla dojít v klidu ani na toaletu, byla mi tam v podhůří pořád zima a na konci víkendu jsem měla ze samého nošení Eliáše vytahané ruce jak orangutan a toužila jsem po víkendu (tom opravdovém).

Poklidné večery u krbu s knihou jsou zatím ve fázi "kéž by". Ale stále věřím, že jejich čas přijde, takže poslední obrázek zůstává aktuální. :-)

O těch předchozích mám tedy spíš pocit, jako kdyby se "očekávání a možnosti" a "realita" trošku lišily. Asi jako následovně, když se chystáte dělat něco podle předlohy:


Obrázky z Pinterestu: modré pečení : pečená housenka : 

Naštěstí ale! si svůj podzim nenechávám kazit. A tak i přesto, že nechodíme piknikovat na meze, nemáme teď prostor na čtení u zapadajícího slunce a jsme rádi, když jíme alespoň spolu u stolu, je náš podzim nádherný, barevný, svěží, zachumlaný, máme čerstvě vyprané pyžamo a asi si koupím nové chlupaté ponožky. 

Mějte také takový lahodný podzim, protože za šestinedělí je advent ;-)

Vaše PANÍ PAV s hlavou v oblacích a nohama na zemi. Někdy... :-)





2 komentáře:

  1. Taky MILUJU podzim! Vůbec mě nenapadlo zajít na pohodový piknik. Odpoledne popíjet podzimní kávu. Den romanticky završit knihou u krbu (teplých ponožkách a krásném pyžamu). Děkuji za inspiraci. Já si včera koupila alespoň to pyžamo. Ale jaký :-) Krásné podzimní dny i tobě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Takový" pyžamo zní skvěle!! Možná se budu opičit. :)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé a inspirativní komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...