pátek 1. července 2016

Milí čtenáři, mám vás ráda.

...a proto nepíšu - dalo by se říct :))) 

Ozýváte se mi, ptáte se, čekáte a já vám za tu přízeň, podporu a trpělivost děkuju. Já vím, nejsou vás tisíce (jak by se mohlo lehce z předchozí "vychloubačné" věty zdát), ale to vůbec nevadí :-) a mám pro vás zprávu.

Užívám si jízdy autem na max



Rozhodla jsem se teď pro léto svůj život hodně zjednodušit a zpomalit. Oklestit svou mysl od otravných podnětů. Nezabývám se ničím, co konkrétně neovlivňuje můj život. Neznamená to, že bych jen tupě seděla a loupala buráky, to ne. Normálně dál funguju, čtu zajímavý věci, přemýšlím klasicky, ale kontroluju byť drobné výchylky ručičky "jsem v pohodě". A jak jsem psala zde>>>, testuju se. To dál platí. Snažím se žít víc tady a teď a léto mi k tomu báječně pomáhá. Užívám si maminkování, dívám se Eliášovi upřeně do očí, když u něj klečím, řešíme spolu, co vyvedeme s rozsypanými rozinkami a jestli mi pomůže nasypat prášek do pračky (ten prášek je velká zkouška mé trpělivosti). Neblázním tolik kvůli úklidu (je léto;) a ke slunečním brýlím se nejvíc hodí úsměv namísto nafrněnýho výrazu Ondrovým směrem (už ani nevím kvůli čemu, ale určitě jsem na něj byla naprčená).

Občas dělám, že cvičím


Moje články většinou nejsou sdílící, jsou takové, že si je tajnůstkářsky přečtete a necháte je v sobě tiše zrát. A toho si vážím.

Tímto článkem bych chtěla říct - vykašlete se na čtení článků.

A běžte si užívat léto jako za starých časů! (Ale ne zas až tak starých.) Sluneční brýle, klobouky, přečtené knihy, upřené pohledy do všech očí, co potkáte (a máte u toho brýle dole), všechny ty letní delikatesy, teplé večery, studené víno a vášnivou lásku k životu. Běžte do toho a dejte si pauzu, i když budete normálně fungovat, ať doma nebo v práci nebo pod obojí, užívejte si život s minimem počítače, telefonu, messengeru, rychlých zpráv i pomalých telefonátů. 



Mě sem tam najdete na instagramu a když budu mít nutkání napsat článek, určitě se to dozvíte. :-) však ono nám nic neuteče a po létě přijde zase podzim. Ale to je až za dlouho, teď teprve prázdniny začínají!


Maminkování zdar, tomu laskavému obzvláště.

Hrajeme hru "Eliáš laskavě zalévá maminku jako kytičku, aby kvetla."


P.S.: Už mám rozepsaný další článek o právě prodělaném zánětu prsu, takže to s tou mojí pauzou na(ne)štěstí nebude tak žhavé.
P.P.S.: Zánět prsu je peklo!!!!!!!!!!!!!!
P.P.P.S.: Máme malin na rozdávání, kdo to ještě chce stihnout? ;-)
P.P.P.P.S: Možná je toto poslední léto, kdy kojím.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše milé a inspirativní komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...