úterý 3. dubna 2018

8 důvodů, proč NEDĚLAT no-poo metodu mytí vlasů

1. Protože zjistíte, že se neumíte učesat.

2. Protože vám nebudou vonět vlasy.



3. Protože se vám může dostat jablečný ocet při oplachu do oka. Štípe to jak čert!

4. Protože když máte blbou vodu, musíte oplachovat jablečným octem a ne jen vodou.

5. Protože si pokaždé budete říkat: ,,Proč já kráva si to dělám složitější?”





6. Protože vás sice bude hřát, že nepodporujete ten šamponový chemikální kolos, neprodukujete plastové lahvičky a jste šetrní ke svému tělu, ale pořád budete uvažovat, jestli vám ta námaha za to stojí.

7. Protože prostě nebudete mít tak čisté vlasy, jako předtím. Resp. tak odmaštěné. To není ani žádoucí, že jo.

8. Protože si ve sprše budete pokaždý připadat jako ultra pako, když si ve 21.století budete drbat hlavu žitnou moukou, a pak si pro velký úspěch a dechberoucí šajn na to budete lejt smradlavej ocet.


No poo? LOL. WHY the fuck?!


Takže, pokud nechcete držet hřeben jako prase kost, chcete být pro všechny kolemjdoucí přitažliví (nebo je alepsoň neodpuzovat) a nechcete lákat na svou kštici mušky octomilky, vykašlete se na no-poo experiment rovou.

Já vám dám vědět, až zase něco zkusim. ;-)


P.S.: Ve skutečnosti to držím už přes půl roku a mám zdravější vlasy než kdy dřív, ale teda...výše řečených 8 bodů není až taková nadsázka. Hlavně ty mušky octomilky už mě začínaj docela s*át.

Nou pů, nebo nepů?
___
Zdroj obrázků:
Pinterest: 1 : 2 : 3 : 4 :




5 komentářů:

  1. Neda mi to nezareagovat ;) no poo jsem uz pres 2 roky a fakt nadsena! Pouzivam marocky jil s kapkou arganoveho oleje a splachuji tim jablecnakem. Vic jak 5min mi to nezabere, ale hlavne uz mi staci mit vlasy jen 1x tydne. A ne kazdy druhy den, jako s normal samponem. Takze za me velka spokojenost! ;)
    Marketa

    OdpovědětVymazat
  2. Pardon za to myt(i) vlasy, uz jsem asi moc dlouho doma s detma... ;))) M.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, o této metodě slyším poprvé a popravdě mě ani nezaujala, zato článek plný nadsázky se moc povedl :) Chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s touto metodou a případně jak jste byli (ne) spokojeni? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ano, sice dávám přednost přírodní kosmetice, ale zase všeho s mírou a myslím, že tohle by i na mě bylo moc, ještě tedy k tomu, když opravdu dost nesnáším octomilky :) Když už se opravdu tolik chcete držet té přírodní kosmetiky, není lepší koupit si nějaký kvalitní šampon? Třeba
    tady vypadají dost dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Joo, na tento článek jsem měla narazit dříve :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé a inspirativní komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...