středa 16. července 2014

Život v procesu


...Kam směřujeme? Proč stěhujeme? Těším se na vodu! A bude svatba!

Právě se nacházíme ve velkém učícím a stěhovacím a znovuzrozujícim procesu. A moc mě to baví :) pracovně se posluváme dál, z bytu máme atelier a skladiště (ač se snažím uklízet sebevíc, holt tu máme roztahané potřebné věci pro dokončení zakázky) a vyměnili jsme obývákopracovnu za ložnici, čímž započínáme novou eru našeho bydlení. Bude to skvělý, až to tu bude vypadat zase jako u lidí a dokonce nově!

V mezidobí si odskakujeme prázdninovat. Tu k babičce...
...na jahody...
...na nanuka...
...vyluštit pár křížovek (babička je obyčejně velmi veselá, jen tu je v plném soustředění)...

...a oznámit babičce novinu. :-) samoržejmě na to odpověděla: "Já jsem to veděla!!"

Také se počastujeme krátkodobými ale zážitkovými pobyty na břehu Sázavy. Máme naše nové místo a jsme šťastní za takovou oázu... Fotku nemám, anžto tam jezdíme fungovat bez mobilních zařízení.

A vlastně se máme krásně. Příští týden se budeme mít ještě krásněji, protože budeme lenošit na raftu a ráchat se ve Vltavě. Nemůžu se dotěšit! Stejně jako na námořnickou svatbu, která nás čeká už v pátek. 

Sranda je, že vdávající se kamarádka ze ZŠ už miminko má a na naší svatbě byla těhotná. A já jsem teď těhotná na její svatbě. Krásné :))

No nic, tímto deníčkovým zápisem se odpíchávám dál k hodnotnějším záznamům. Jdu studovat složení konstrukce kočárku a směr tkaní vláken v šátku. A třeba o tom zase podám zprávu, jako tomu bylo před nedávnem u míče. Btw - už jsem se k tomu konečně dostala a chtěla ho dneska koupit, ale byl by mi doručen zrovna v době mé nepřítomnosti. Takže za týden.

Hawk.




2 komentáře:

  1. To je tak krásné jaká z toho článku srší letní atmosféra, v dnešním zasněženém a bláznivém dni :-) A můžu se jen zeptat, kam jste se stěhovali a jak jste to přežili? Protože nás čeká stěhování sem a jak to přežijeme s jedním prckem a druhým na cestě opravdu netuším. Ale alespoň jsem se u vás nabažila sluníčka a energie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, Julčo, děkuji. To je článek z roku 2014, takže jsem se s Vámi krásně vrátila do své už skoro zapomenuté historie :)) určitě stěhování zvládnete! Nové zážitky, nové hnízdo, nové radosti, bude dobře!!! Už je!

      Vymazat

Děkuji za vaše milé a inspirativní komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...