pátek 2. října 2015

Organizačně

Mám za sebou velkou věc. Comming out před svými přáteli, kamarády a známými o tom, že mám blog.

Jo, bylo to velký... Srdečně děkuju za vaše reakce, které mě upřímně překvapily!

Sice jsem ho do teď používala spíš jako šuplík a přípravu na větší projekt, který mám zatím v opravdovém šuplíku a jehož čas teprve přijde, ale nakonec jsem se rozhodla jít i s kůží z PANÍ PAV na trh.

Co mě k tomuto rozhodnutí přivedlo?

Už od mala jsem taková vrba (taky tak hubená, věčně u vody a křivá). Učím se dobře volit slova podpory, pokládat správné otázky a nasměrovat váš pohled na opravdové jádro problému tak, abyste si na to přišli nejlépe sami.

Záleží mi na vás všech, kteří si se mnou povídáte a vaše lásky-plné srdce je mým přáním a hnacím motorem. Tedy ne vždy se to daří přesně dle mých představ, někdy jsem pěkně trapná, ale jo, ano, převážně se bez nadsázky dá říct, že společně děláme mír na Zemi :)))

Nicméně, za ta léta se sešlo tolik poznatků, které se shodují, doplňují a dál rozvíjí, že mi přišlo fajn šoupnout to všechno dohormady a zůstat nadále ve spojení a dál společně plout v tom mírumilovném sdílení pravdy a pohody (občas i nepohody, každopádně mírumilovné nepohody).

A protože jsem rozjívená, ale zároveň cítím zodpovědnost za přehlednost blogu, rozhodla jsem se udělat cosi jako rubriky... Nuže, články čekejte v těchto třech dnech a podobenstvích:


Pondělí:
ŽENY
a vše kolem nás. Mé oblíbené a věčné téma.
Naše tvořivost, přirozenost, pravdivost a síla.
Podpora na začátku týdne, pokusíme si ji udržet celý týden.

Středa:
ROZVOJ
Vzlet, uzemění.

Pátek:
PAV
Tady si dávám prostor na blbiny typu "Jak můj život ovlivňuje růžová kuchyň", "heleďte, co se mi povedlo zkonit" a podobně. Také tu budou zápisky Z deníku prvomatky, kterých už tu pár najdete.

Jsem si jistá, že v průběhu času budou vznikat nezařaditelné články, takže v tom bude zase bordel, ale tak aspoň trochu náznak řádu, který se budu snažit dodržovat. Čestný pafí.


Už jen krátce, abyste byli v obrazu:

:: s bloggerem se učím, takže vzhledově to není uplně tutovka a podezírám google, že platí nějakýho skřeta, který tu mění písmo a odkopává odstavce.

:: každý článek má Štítky, neboli svou Kategorii (viz rámeček vlevo). Průběžně to upravuji, takže pardon, pokud vám v tom dělám víc šmaglajz.

:: Ještě něco jsem chtěla, ale zase mi to vypadlo. (Mlíko na mozku, aneb jak prvomatka neudrží nic v hlavě - bude součást článku)

Děkuju a (snad teda) zítra!



PS: poslední dva obrázky z Pinterestu (1, 2)



8 komentářů:

  1. Eliško ani netusis jak, ale tenhle tvůj blog je jako dar z nebes! Dík za něj!
    Zdenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, to mám velkou radost, že je to pro Tebe takový přínos! Jen teda netuším, jestli Ti mám gratulovat k těhotenství nebo k depresím :)) ....nebo? Klidně napiš soukromě, chceš-li. E.

      Vymazat
    2. Né ani k jednomu ;-) jen mi to proste přijde hrozne hezky! Tak good luck!

      Vymazat
    3. Tak dobré a gratulaci si nechám až k mrňouskovi radši. Děkuju moc!

      Vymazat
  2. Mám ráda pořádek. Miluju řád. Ty mě vždy dokážeš potěšit! Hlavně taky mentálně občerstvit!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé a inspirativní komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...