neděle 22. června 2014

Už to začalo.

Proč není před a po? Proč není změna vidět? Vnitřní pohnutky a nesmrtelnost konviček.

Nestihla jsem se ani nadát a je to tu! Sama jsem z toho paf. Alespoň dostávám jménu blogu :)

Tu noc jsem se nevyspala. Od půl páté jsem vymýšlela, co udělám dřív a co až potom. A hrdě hlásím, že úkoly č. 1, 2, 3, 4, a 5 z úhlavního plánu zdárně splněny! Ave já. Bohužel mé nadšení bylo tak neuvěřitelné, že jsem "nestihla" vyfotit situaci před. A pak jsem si uvědomila, že to až tak super není ani po.. Vzhledově tedy. Ještě mě čeká spoustu tvoření, a přestože je tedy výsledek stále téměř nedostatečný, já mám báječný pocit. Začíná něco nového... Tak aspoň malá, stydlivá ochutnávka toho, jak teď vypadá bývalá sbírka váziček a skleniček - zredukováno na srdcové 3 kusy.



A šicí koutek je téměř po vánočním úklidu. Jen jsem z hrůzou zjistila, že mám aktuně málo látek. Lepší na tom je to, že mám obrovské pole možnosti a šťastné, látkové nákupy před sebou :-)



Z druhé části úkolů úhlavního plánu zatím spíš nic než moc. Nicméně! Gauč se z pelešícího místa občasných návštěvnických nocležníků stal v sofistikované sofá. Jen ten design je neprezentovatelný. Hned jak dopíši příspěvek, jdu vymyslet variace a barvy budoucích povlaků na polštáře. Asi zase nebudu spát...

Měla bych jíst 1-2x týdně rybu. No jo, ale to není jen tak, jsem zjistila. A proto svůj první splněný rybí úkol šťastně zaznamenávám a píši o něm zde zprávu pro budoucí generace. Tendr vyhrál kvalitní  pstruh z farmářského trhu, od milého pana prodávajícího. Byl eňoňuňo a než se upekl, dumala jsem nad nesmrtelností konviček. Přišla jsem totiž na to, že konvička je téměř dokonalý dárek pro kohokoliv (teda pro mě 100%). Mlsně jsem obhlížela výrobce na Fleru, po očku jsem nahlížela do výloh keramických obchodů a tajně doufala, že brzo nějakou tu nádhernou konvičku budu mít doma k dispozici namísto té (opět) provizorní, co jsme zatím doma používali. Došla jsem k názoru, že s krásné konvičky je nápoj o stupínek lepší. A tak se stalo, že se té naší provizorní udělala ve dně díra, milý Lojzo. Protože jsem ale občas chytrá horákyně, ještě než jsme děravou konvičku vyhodili, jsem jí s omluvou vymyslela novou, velmi důležitou úlohu. A přestože má chudák nálepku provizorní, mám ji stále ráda a vážím si jejího současného postavení.

Pěkný nedělní večer.





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše milé a inspirativní komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...