středa 25. listopadu 2015

Soukromá pozvánka

Važená rodino,

již podruhé vás zveme na tradiční dolnopřímské setkání.
Ondra má narozeniny, ale nechce na to myslet, tak mu to nepřipomínejte. Místo toho můžete blahopřát mně. Jen tak, já nic neslavím kromě příchodu Vánoc a prvního sněhu, ale ráda vás obejmu o jedenkrát více:).

Dárky Ondrovi taky nenoste. Hlavně žádná vína, žádné portské, ani žádné dobroty, ne, ani štrůdl. Ne. Všechno to přineste mě, já to s radostí vypiju a sežeru.

No a až přijedete, tak tu na vás budeme čekat. Nebo se vám možná schováme a vy si nás budete muset najít, to jsme ještě nerozhodli. Pikola je kdyžtak v předsíni pod tabulí.

První vás tu uvítají zřejmě 2 kočky, z toho ta černější a větší je Amála. Ano, ta dobře živená. Uvnitř bude čmuchat Eliáš, ten hubený (holt mu ty granule tak nejedou), dále Ondra, ten co nic neslaví a já, ta co je trapně hubatá a neumí pořádně svázat ptáčky (viz oběd).

My všichni se na vás tuze těšíme. Bačkory si brát nemusíte, máme erární (komu by nebyly, máme i igelitové pytlíky). Pankreolan, rennie a vlastní pivo s sebou. Procházku pravděpodobně nestihneme, tak si ale můžeme na Vločce pustit krátký díl seriálu Naše krásná země. Pokud ale čas zbyde, budeme se navzájem zkoušet z dobových historických milníků, proto prosím, nastudujte si zajímavosti na měsíc listopad (i před rokem '39).

Zmrzlina nebude.

Kulturní vložka také ne. Eliáš ucpal flétnu.

Pro zájemce je možné se pohoupat na krásném, novém, bílém Juráškovi, dřevěném houpacím koníkovi.
15,- kč / 5 minut / nosnost max do 19 kg.

Možné dárky pro hodpodyňku: perlový náhrdelník Gucci2015, jantarové křeslo s kožešinkou z jaka, pozlacené koberečky do auta (Fiat Stillo), jakýkoliv alkohol když to bude Moet a perník. (nebo Marlenka - bob Marlenka - to je fuk).

Přikládám jídelníček, který se nese v heslu "v jedoduchosti (jídla) je krása":

Brambory pro naše tatínky :)

Dress code - smart casuall, nevim co to znamená, ale vezměte si klidně pláštěnku, když vám v ní bude pohodlno.

Pac a pusu, v neděli au revoir!

Vaše E*
_ _
PS: Zpráva je určena soukromé osobě (babička/děda PaV), při přečtění kýmkoliv jiným hrozí samovznícení vašeho počítače, v takovém případě doporučuji leh na břicho na zem, nohama k epicentru.


2 komentáře:

Děkuji za vaše milé a inspirativní komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...